”A little shopping never hurt anyone”

Moikka! Tässä on muutamat ostokset H&M:stä, jossa piipahdin pari päivää sitten Juulian kanssa siinä toivossa, että löytyisi joku kiva uusi toppi ja sellainen löytyi yllätysyllätys henkkamaukan lastenosastolta! Mukaan tarttu myös viikonlopuksi tekoripset ja perusmeikkijuttuja. 
Ensi viikko on tosiaan kesäloman viimeinen viikko (ainakin mulla) APUA! Miten aika menee näin nopeasti?! Parin viikon opiskelun jälkeen kaipaan varmaan jo seuraavaa kesää.. toivottavasti nyt tällä viimeisellä viikolla on hyvät kelit ja toivottavasti myös huomenna niin pääsen kuvailemaan yhtä toivepostausta! 
Teen tässä muutamia muutoksia ulkoasun suhteen ja tuo banneri ei myöskään ole ”vakituinen”, joten älkää säikähdelkö jos parin päivän aikana tää blogi näyttää ihan sekamelskalta! Hiljaa hyvä tulee, eikö niin? 😉 – J

4 thoughts on “”A little shopping never hurt anyone”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s