MOVIE TIP

Halusin jakaa teille yhden leffavinkin! Oltiin Saaran kanssa tiistaina kattomassa Now You See Me. Olin jo kuullut monilta, että kyseinen leffa on todella hyvä ja siitä tulikin yksi mun lempielokuvista. 
Leffassa on neljä taikuria, jotka saavat kortin, jossa on osoite ja he tapaavat siellä ja enempää en kerrokkaan! Kannattaa mennä katsomaan! Jossain kohdissa meille tuli ainakin semmonen ”whaaat?!”-fiilis, mutta kaikki selviää kyllä lopussa, jossa tapahtuu juonenkäänne, joka jätti mut ainakin miettimään elokuvan jälkeenkin sitä juonta.. tajusin itseasiassa vasta eilen yhden olennaisen asian tosta elokuvasta kun selitin äitille ihan innoissaan tosta elokuvasta! Trailerin voittekin kattoa tosta tekstin alta! Onko muita jotka on käynyt jo katsomassa kyseisen leffan? Mitä mieltä olitte? – J

2 thoughts on “MOVIE TIP

  1. minä kävin kattomassa ensi-illassa, koska vahingossa satuin nettiä selaillessani törmäämään tähän traileriin. tää oli uskomattoman upee elokuva 😲 muutenkii taikatemput on aina kiehtonu. juoni oli mitä mahtavin ja ite en pystyny loppua arvelemaan :'D haha. kiva blogi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s