TOP FEMMA


Olipas hirvee urakka käydä kaikki yli 130 blogia läpi, mutta ainakin löytyi luettavaa! Kiitos kaikille jotka osallistuivat! Kävin ensiksi kaikki blogit läpi ja sieltä karsin 30 mielestäni parhainta ja aloin lukemaan niitä ja karsimaan pikkuhiljaa 20 ja siitä 10 ja loppujen lopuksi sain kasaan 5 mielestäni parasta + yhden erikoismaininnan ansaitsevan blogin! Kun katon näitä viittä valitsemaani blogia huomaan, että kaikissa on vaalea tausta, miellyttävä ulkoasu ja tosi selkät kuvat, joka on mulle olennainen asia mitä haen just kun selailen blogeja läpi! Toivottavasti löytyi uutta luettavaa lukulistoillenne! – J

Halusin kuitenkin antaa vielä erikoismaininnan yhdelle blogille, joka erottui joukosta edukseen erilaisuudellaan ja todella todella todella upeilla kuvillaan ja niiden muokkauksilla! Blogin nimi on Rockin’ With Pix ja sinne pääset tästä!

PS. Ylläolevat blogit eivät ole parhausjärjestyksessä!

13 thoughts on “TOP FEMMA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s