MY FIRST MAXIDRESS

Moikka! Ajattelin tulla esittelemään yhden mun tän päiväsistä ostoksista. Tämä uusi tuttavuus on mun vaatekaapissa. Tämä vaatekappale on siis maximekko! Viime kesänä kattelin järkyttyneenä maximekkoja ja tätäkin mekkoa kauhistelin GinaTricotin sivuilla, mutta kun näin tämän aleosastolla ainoona kappaleena kymmenellä eurolla ja päädyin sovittamaan tätä niin olin aivan myyty (tai no jos ei lasketa pari minuuttia jotka pohdiskelin osaanko käyttää tätä). Niin siis kiikutin tämän kassalle ja lähdin tyytyväisin mielin pois kaupasta! Kuvissa näkyy myös uusi kaulakoru jota oon kattelut jo parikin kuukautta H&M:stä ja tänään päätin vihdoinkin ostaa sen. Muista ostoksista tulossa postausta myöhemmin!
Tämä päivä ei oo kuitenkaan mennyt ihan putkeen, sillä aamulla meillä oli äitin kanssa suunnitelmissa mennä käymään Korkeasaaressa, mutta matkalla tapahtui pienen pieni sattuma, jonka takia oitais myöhästytty sinne menevästä laivasta: nimittäin kun pysähdyttiin punaisiin valoihin Helsingin keskustassa niin bussi tuli ja rysäytti takapuskuriin kiinni.. ajeltiin siinä sitten parkkihalliin suoraan sanottuna v*ttuuntuneena selvittämään asiaa ja oltiin aivan varmoja, että auton takaosa olisi aivan lommoilla sillä ääni, joka autosta kuului törmäyksessä oli todella kova, mutta ”ulkokuoreen” oli tullut vain pienen pieni jälki ja muutamia ”hiusmurtumia”, mutta viedään auto katsastukseen jos siellä on mennyt sisältä päin jokin rikki. Tää on tätä meidän blondien autotuuria kun viimeksi juhannuksena meni rengas puhki.. ja tänään kun äiti haki mua niin hirvi meinasi juosta kylkeen.. 
Huhhuh tulipas tältä päivältä stoorit kerrottua! Huomenna yritetään Erskun kanssa tehdä myday-postaus yhdessä, saa nähä mitä tulee 😉 – J

12 thoughts on “MY FIRST MAXIDRESS

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s