STRÖMSÖ

Moikka! Vietettiin ihan huiput 4 päivää mun kaverin Kattiksen mökillä 9 tytön porukalla. Mentiin matkat mautoilla ja skoottereilla ja kenenkään menopeli ei onneksi tyssännyt keskelle tietä tai kenellekkään ei käynyt mitään. En osaa sanoa kuinka kauan oikeen ajettiin, koska pysähdyttiin ruokakaupassa, syömässä, tankkaamassa, joskus ehkä vähän sitä karttaa luettiin ja välillä mentiin väärään suuntaan… 
Kuten jo sanoin reissu oli ihan loistava! Saunottiin, uitiin, elettiin sitä yolo-elämää, hurjasteltiin veneillä, vesisuksilla ja donitsilla! Ja tottakai syötiin, uitiin altailla, valvottiin (jopa aamukuuteen..), laulettiin jopa vähän liiankin paljon ja sitä enemmän tanssittiin! 

Mutta aina mee ”niinku Strömsöössä”..tolla donitsilla oli yllättävän vaikeeta pysyä tiukoissa kurveissa ja isoissa aalloissa, mutta tiimityöskentelyllä vedettiin ittemme vedestä ylös (vaikka käsistä oli lähtenyt jo kaikki voimat) ja tietysti uudelle kierrokselle heti perään! Oli ihana reissu, kiitos tytöt   – J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s