143 thoughts on “LINK YOUR BLOG 2013

 1. http://rriann.blogspot.fi/-99 syntyneen pieksämäkeläisen tytön lifestyle-blogi. kirjoitan omasta melko rauhallisesta elämästäni oman koiran, kavereiden ja valokuvauksen parissa! blogissa on jokaisessa postauksessa isoja hyvälaatuisia kuvia, kamerana toimii canon eos 650d. 😊

  Tykkää

 2. http://anna-secrets.blogspot.fi/Pian 15-vuotias tytto Helsingista elvyyttelee vuosi sitten perustamaansa (ja ajanpuutteen takia hylkaamaansa) blogia, jossa kerrotaan nopeatahtisen elaman iloista laadukkaiden kuvien kera. Lahella sydanta ovat piirtaminen, valokuvaus (ja taide ylipaataan), tanssiminen, musiikki ja terve sekoilu ystavien vanavedessa. Joskus teksti saattaa sortua hieman (muka)filosofian puolelle 😃Talla hetkella postaaminen hieman harvassa ja kuvien laatu karsii, johtuu kesanviettopaikastani (3 paivan matkan paasta kotoa, ei jarkkaria mukana, tyydyttelen valokuvaamishimoani siskon pokkarilla 😃), mutta heti kun tartun kotisuomessa jarkkariini postaustahti triplaantuu. Hope you're gonna like it! 😉

  Tykkää

 3. http://heyletsgogetlost.blogspot.fi/Blogia kirjoittaa 22-vuotias tyttö, joka uskaltaa unelmoida ja kotisohvan sijasta istuu paljon mielummin lentokoneissa ja -kentillä kohti tuntemattomia.Kolmevuotias Hey Let's Go Get Lost on matkablogi, joka kertoo reppureissuista persoonallisella twistillä. Aiemmat postaukset keskittyvät surffaamiseen Marokossa, reppureissaamiseen Australiassa, chillaamiseen Balilla sekä Euroopan Interrailin lisäksi muihin karkumatkoihin, joita keksin toteuttaa päivän varotusajalla, kun pää alkaa hajoamaan tarpeeksi elämään Kalliossa ! Luvassa seikkailuja, no-plan-plan -mentaliteettia, juhlimista sekä pohdintoja itsestä ja elämästä. LET'S GO GET LOST! 😊Seuraava kohde tulee olemaan MADRID, sillä olen lähdössä sinne vuodeksi vaihtoon syyskuussa ! Tämän jälkeen suuntaan Australiaan, Mexicoon tai minne ikinä tie viekään suorittamaan työharjoitteluni 😉

  Tykkää

 4. diamondsinthesky-jepa.blogspot.fi16-vuotias media-alaa opiskeleva tyttö Oulustakirjottelee perus lifestyle-tyylistä blogia (-:

  Tykkää

 5. http://adventurelandella.blogspot.fi/Mä oon Ella, mä oon 12 vuotta uskokaa tai älkää, mä rakastan valokuvausta ja musiikkia, kirjottamisesta hengitän. Mun blgoi kertoo siitä mitä mä tunnen, näen ja koen. Mä oon outo ja ylpee siitä, mä harrastan sirkusta ja rakastan sitä ylikaiken. Tykkään tutustuu uusiin ihmisiin. Yritän ottaa elämän ilosesti avosylin vastaan mutta aina se ei oo helppoa.

  Tykkää

 6. http://saaramonkey.blogspot.com16-vuotias tyttö pääkaupunkiseudulta. Blogia oon päivitelly kohta kahen vuoden ajan, se muuttunu ihan sitä mukaan kun mäkin itse. Oon kovin tunteellinen ja semmonen pienistä elämän yksityiskohdista nauttiva, ja se varmasti näkyy blogini teksteissä. Tykkään siis paljon kirjoittaa. Kuvia otan asuista, ostoksista, ystävistä, paikoista. Siis mun elämästä. En mä loppuen lopuks ole kun pieni tyttö täs suuressa maailmassa, mutta ehkä joitakin kiinnostaa selailla mun sivua.

  Tykkää

 7. hienosti jälessä mut laitampa nyt kumminki! 😃http://this-is-my-life-katja.blogspot.fi/17- vuotias tyttö pienemmältä paikkakunnalta. Lifestyle blogi, elämää ja iloisia kuvia!i hope you like it! 😊

  Tykkää

 8. ehtiikö vielä mukaan??http://hilifeknockinginmydoor.blogspot.fi/pieni tyttö, suuria ajatuksia. paljon kuvia ja enemmän tai vähemmän tärkeää pohdintaa ja höpinää. kuvat enimmäkseen aiheesti elämän kommellukset ja oma tyyli (joskin asukuvissa viime aikoina ollut suurta puutosta, tilanne kuitenkin korjaantumassa!) kurkkaa ihmeessä! 😊

  Tykkää

 9. Sinä ja kaikki muutkin jotka tähän vielä kommentoivat:Tekstissä lukee aika selkeästi, että ilmottautumisaikaa oli vain 20.7 asti ja se on mennyt jo about yli kuukausi sitten! (ja postaus ''parhaista blogeista'' on tullut jo…) Lukekaapas teksti ennen kuin tuutte linkkailemaan blogejanne tänne? 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s