DAYTRIP TO TAMPERE

Hola! Saatiin Saaran kanssa idea lähteä Tampereelle alennusmyynteihin ja käyttämään meidän vapaaliput Särkänniemeen ja toteutettiin kyseinen idea siis maanantaina. Päivävalinta osu nappiin, koska sääennusteiden mukaan piti sataa, mutta ei satanutkaan – niin Särkänniemessä ei ollut porukkaa paljon. Jaksettiin kierrellä Särkässä huikean tunnin verran, kunnes shoppailu valtasi mielen ja otettiin suunta kohti Tampereen keskustaa jossa käytiin kaupat läpi ja siirryttiin Ideaparkkiin ensiksi syömään ja sitten shoppailemaan! Kotiintulomatka ei kuitenkaan alkanut ihan loistavasti, koska jouduttiin kiertelemään ympäri Lempäälää ja Ideaparkin lähistöä, sillä ei löydetty mistään, siis ei mistään kylttiä Helsinkiin päin..onneksi iPhonen karttaohjema pelasti meidät ja päästiin vihdoin ja viimein jalat kipeinä ja masut täynnä mansikoista kotiin.  Nyt meen kuitenkin nukkumaan (tai no katsomaan eka pari jaksoa Gossip Girliä tutusta Netflix:sistä ja ajastan teille postauksen) koska huomenna suuntaan loppuviikoksi kaveriporukan kanssa mökille, jes jes jes! Tätä on odotettu! 😉 – J

3 thoughts on “DAYTRIP TO TAMPERE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s