I’M IN LOVE WITH..

 …mun ”uuteen” kukkahameeseen. Eilen saavuin tänne Tampereelle ja mummu näytti pari vaatetta mitä oli heittämässä pois ja sieltä nappasin ton hameen, joka oli alunperin maximekko! Harkitsin, että oisin pitäny sen ihan maximekkona, mutta ajattelin, että lyhyellä mekolla olisi enemmän käyttöä. Sain myös neonpinkin perus bleiserin. Oon myös rakastunut tähän kaupunkiin. Ootan innolla, että pääsen käymään noissa lähellä olevissa alemyynneissä huomenna! Ollaan mummun kanssa tehty aika paljon muuttohommia ja tottakai syöty hyvin, mutta terveellisesti 😉 
Mekko  Gina Tricot   Laukku  Bershka   Sandaalit  Thaimaa
Mitä mieltä te ootte mun ”tuunatusta” kesämekosta? – J

6 thoughts on “I’M IN LOVE WITH..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s