MIDSUMMER 2013

 ☀ Paljon, paljon, paljon soutelua…
☀  Terveellisiä ja einiin-terveellisiä herkkuja ja järvessä uintia…
☀  Lisää järvessä pulikointia ja pikkupaatissa chillailua…
☀  Ihania maisemia ja grilliruokaa…
Näistä koostui siis mun juhannus jonka vietin mökillä Ylöjärvellä. Kotiintulomatkalla oli hieman ongelmia kun poikettiin käymään ukilla niin huomattiin, että autosta oli puhjennut rengas ja vararenkaalla sai mennä maksimissaan 80km/h 120km/h alueella..siinä meni sitten n. 3 tuntia kotimatkassa.. Nyt pitäis siivoilla vähän huonetta ja huomenna käydään kaupoilla ja niistä ja myös aikasemmista ostoksista on luvassa postausta! Tiistaina on suuntana taas Tampere, mutta tällä kertaa pääsen onneksi maaseudun sijasta kaupunkiin. Sieltäkin luvassa postausta, mutta nyt taidan katsoa vielä pari jaksoa Vampyyripäiväkirjoja sieltä ihanasta Netflixistä, heheh.. – J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s