OLISIKO TEILLÄ JONKINLAISIA…

Kuvat: weit

Tuli tässä mieleen kun nyt on kesäloma ja on niin paljon vapaa-aikaa kuvailla ja kirjotella, mutta harvemmin keksii mitään erityisempää postattavaa. Joten turvaudun teihin ihaniin lukijoihin ja nyt te saatte toivoa/keksiä/ehdottaa erilaisia postausideoita! Oli se sitten vaikka my day-postaus, meikkipostaus, kysymyspostaus, etc. Kaikki ideat ovat tervetulleita! (Okei..ei nyt sentään ihan kaikki) – J

PS. Oikein ihanaa syntymäpäivää mun maailman parhaimmalle äidille 

24 thoughts on “OLISIKO TEILLÄ JONKINLAISIA…

 1. tee semmonen postaus, missä sul on kolme eri vaatekokonaisuutta! yks vaikka juhliin, toinen arkikäyttöön ja sit viel joku muu! sit kerro että minkä takii sä valitsit just tietyt vaatteet

  Tykkää

 2. kumpaan nyt pääsitkään media- vai yleislinjalle sinne Vaskivuoren lukioon? Sulla oli hurrjan hyvä se keskiarvo kun oli sen tasan kasi 😊 Onnea!

  Tykkää

 3. elämäntarina postaus !! sellasta et oo koskaan tainnu tehä ! Eli kerrrot sun elämät vaiheet ja jos jotain nii kuvii myös ! Huippuhetket ja kompastuskivet !

  Tykkää

 4. joka vuosi kaikki varasijalla olleet ovat päässeet vaskivuoreen! (tai ainakin lähes kaikki) kyllä sä pääset ihan varmasti!! onnea:)

  Tykkää

 5. Kiitos paljon 😊 En oo vielä viittinyt vastata mihinkään noihin ylläoleviin lukiokysymyksiin, koska oon just siellä varasijalla ja mitä tahansa voi käydä, mutta onhan tossa vielä 8 ihmistä ennen mua..

  Tykkää

 6. En valitettavasti halua tehdä mun hyvistä ystävistä postausta, koska niitä on about 20.. 😃 mulla on aika monta eri kaveriporukkaa (koulu, klaukkala, luistelu jne.) ja sieltä kaikista löytyy muutamia hyviä ystäviä!

  Tykkää

 7. Aika haastava postaus jotenkin..:D enkä hirveesti koe palavaa himoa avautua mun kompastuskivistä, koska ne ovat aika henkilökohtaisia eikä kuulu nettiin..:) toivottavasti ymmärrätte!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s