NEW RUNNING SHOES

Moikka taas! Käytiin tänään Saaran ja äitin kanssa Hyvinkään Willassa vähän ostoksilla ja mukaan tarttui niittejä, consseihin nauhat ja uudet juoksulenkkarit! Mainitsinkin jo pari postausta sitten, että oon urheilukiellossa joka johtuu siis pohjelihasten ylirasituksesta. Mulla oli pohkeet jonkun kuukauden verran ollut  kipeet aina esim. juoksutreenin jälkeen, mutta sitten se kipu alkoi tuntumaan myös jäällä niin päätettiin käydä lääkärissä.ja hän totesi siellä, että pari viikkoa pitää lepäillä ja venytellä pohkeita. Noh, alettiin miettimään syitä; huonot kengät, liiallinen urheilunmäärä, yms. Alotettiin nyt siis sillä, että ostettiin uudet juoksukengät. Saa nähdä pääsenkö kokeilemaan kenkiä juoksutreenissä vielä hetkeen vaikka tiistaina pitäisi päästä jo jäälle niin pohkeet on vieläkin kipeät.. 
 Kengät Stadium 139,00
Nää kengät on tosi tukevat jalassa ja niissä on geelipohja, jonka pitäisi auttaa jos juoksuaskeleita astuisi väärin..ja tottakai piti olla pinkkiä.. Ootan innolla, että pääsen kokeilemaan noita! – J

2 thoughts on “NEW RUNNING SHOES

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s