HERSECRET.FI

Mekko TÄÄLTÄ
Kuten jo edellisessä postauksessa kerroinkin, niin esittelen teille uuden yhteistyökumppanini www.hersecret.fi :n. Hersecretin sivuilla on paljon erilaisia mekkoja, rooliasuja, alusvaatteita, bikineitä, toppeja ja muita vaatteita. Sain valita heiltä itselleni mekon ja olinkin jo aikaisemmin käynyt ihastelemassa tuota päällä olevaa mekkoani ja nyt sain sen vihdoinkin omakseni! Hersecretiltä tilaaminen oli todella helppoa; piti vain luoda tunnukset, täyttää tiedot ja vahvistaa tilaus! Laitoin oman mekkoni tilaukseen sunnuntaiyönä ja mekko oli jo tiistaina huoneessani odottamassa minua Vierumäeltä! Myös heidän asiakaspalvelunsa on todella toimivaa, nopeaa ja ystävällistä – ei mulla taida ollakkaan mitään pahaa sanottavaa tästä nettisivustosta! – J 
Osallistukaa myös HerSecretin Facebook arvontaan TÄÄLLÄ

PS. HerSecretin toimitusmaksut ovat ilmaiset!!

10 thoughts on “HERSECRET.FI

  1. ihan täydellinen!! onko mekon laatu hyvä sun mielestä? olin jo valinnut vaatteet ens viikon synttäreille mut asiaa tais tulla nyt muutos… 😃

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s