THE FIRST DAYS OF SUMMER

Hellureei! Mun kesäloman ensimmäiset päivät on ollu ihan parhaita ja en oo varmaan kertaakaan avannut konetta..hups. Oltiin Erskun kaa maanantaina Stadikalla ja enimmäkseen oon ollu vaan Klaukkalassa koulukavereitten kaa! Tänään saatiin idea mennä Luukkiin grillailemaan ja siitä mentiin vielä iltauinnille. Harkkoja on ollut tosi vähän nyt ja oon joutunut urheilukiellon takia katselemaan niitä laidan puolelta..harmitti ainakin tänään tosi paljon kun ei päässyt luistelemaan, mutta toivottavasti ensi viikolla! Tää tuleva viikko on aika kiireinen, koska pitää tehä kotihommia, jotta saisin ensi viikolla ripsienpidennykset ja aion vaan nauttia tästä ajasta ennenkuin yhteishaun tulokset julkistetaan, iiks! Nyt kuitenkin meen nukkumaan, hyvää yötä ihanuudet   – J

2 thoughts on “THE FIRST DAYS OF SUMMER

  1. En tiiä mistä sait 5 tyttöä sillä kuvissa meitä on 4 ja oli tuolla yhden pojan lisäksi vielä 3 muuta poikaa 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s