TALLINN 2013

Jes, jes, jes, jes ja jes! Sain vihdoinkin ladattua tän videon mun ja Saaran parin viikon takaisesta matkasta Tallinnaan. Kannattaa toi laatu laittaa kaikista korkeimmaksi niin on mukavampi katsella! Yritettiin ottaa mahdollisimman paljon noita videopätkiä, mutta tottakai se kuvaaminen unohtui, kun päästiin shoppailemaan, hups..mutta joo toivottavasti tää on kiva video tai ainakin mun (tai no meidän) mielestä tätä videota oli kiva tehdä. Laittakaapas mielipiteitä tästä videosta tohon alla olevaan kommenttiboksiin! – J
Videolla soiva biisi:  Nause – Hungry Hearts (Radio Edit)

2 thoughts on “TALLINN 2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s