BUBBLES

Oops.. oon todennäkösesti jäänyt vähän ”koukkuun” tähän bloggaamiseen. Tai motivaatiota tähän löytyy ihan sairaasti! Huomenna vielä viimenen peruskoulun koe = matematiikan valtakunnallinen..oon ollut aina tosi huono matikassa paitsi nyt ysillä oon petrannut aika paljon, mutta sitten ne seiska- ja kasiluokan asiat on jääny kauas unholaan. Unholaan ei ole kuitenkaan jäänyt hirveä stressi yhteishaun tuloksista, jotka saadaan tietää 13. kesäkuuta.. en vaan millään haluais Arkadiaan. Nooo..fingers crossed for me, right? – J 

8 thoughts on “BUBBLES

 1. must on ihanaa ku postailet useesti, tää on ehdottomasti suosikki blogi! 😊 oon paripäivää lukenu ainaki kahesti kaikki sun postaukset 😃

  Tykkää

 2. Ihana toi liivi, mistä se on?:o Btw, Arkadia on kyl kiva koulu, mut toivottavasti pääset sinne minne haluat! (:

  Tykkää

 3. Se on H&M:n lastenosastolta! Ja aivan varmasti on, mutta se siinä onkin kun haluaa jonnekkin muualle tai kun oon tienny mun ykköstoiveen heti seiskalta lähtien! 😊

  Tykkää

 4. Ööm siis siihen aineiden valintakorttiin (vai mikä olikaa..:D) vai medialinjan hakukorttiin? 😊 mut siis otin lyhyen matematiikan ja espanjan uudeks kieleks! En kai muuta kummallista ja sit ajattelin ottaa niitä luistelukursseja kun meiän valkku vetää niitä! ja medialinjalta valitsin kiinnostavimmaks aiheeks lehtityön vaikka ne kaikki kiinnostaaki mua! 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s