SHOPPING STUFF

Takki Springfield 59,90   CC-voide Citymarket 16,50   Farkut ZARA 49,95   Neule ONLY 24,90   Vyö Stradivarius 7,90

Laukku Bershka 29,90

Oltiin tosiaan Saaran kaa shoppailemassa Tallinnassa viime lauantaina! Laiva lähti Helsingistä 7.30 ja saapu takasin 18.30. Matka suju tosi hyvin siihen nähden, että matkustettiin kahdestaan paitsi mun pankkikortti lakkas toimimasta siinä vaiheessa kun olin ostamassa tota laukkua, mutta onneks Saara sitten lainasi mulle rahaa! Ostin myös noitten lisäks halpaa Coca-Colaa, mansikoita ja karkkia laivalta, mutta laivan Tax Free-myymälään jäi Justin Bieberin Girlfriend-hajuvesi, mutta sitä luultavasti saa Suomesta. Tehtiin kans yks video tosta matkasta ja laitan sen tänne parin päivän sisään (kunhan saan sen ladattua Youtubeen..), mutta joo taidan tästä mennä taas vaihteeks lukemaan kokeisiin..enää 3 jäljellä ja medialinjan haastattelu torstaina, iik! – J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s