FOOD TIP: BANANA PANCAKE

 Moikka! Viimeks oon tainnu postata kuukausi sitten..hups. Nyt on vaa tosi paljon kiireitä kun on peruskoulun viimeset kuukaudet (tai no alle 25 koulupäiväähän sitä jäljellä on!) on vieny paljon aikaa kun tulee ihan hirvee koeruuhka..lukiossahan se on todennäkösesti samanlaista mutta nyt on alle kuukauden sisään kai joku 10 koetta/projektia..sitten pääseekin Vierumäelle leirikouluun luokan kaa ja ysien päivät jne. ja onhan tässä vappukin! 😉 ja kaikista eniten piristää toi ihana sää ja se, että varattiin Saaran kaa matka Tallinnaan 4.5!! Mut asiaan: päätin jakaa teille tämmösen helpon ja todella täyttävän välipalareseptin! Ainekset on todella helpot (ja niin on tekokin..) eli tarvitset:
            1-2 banaania
            2 kananmunaa 
            n. 1 dl kaurahiutaleita
            n. 3 rkl maustamatonta jogurttia/maitorahkaa
            ja päälle omavalintaisia lisukkeita! (ite laitoin siirappia, mustikoita ja banaania)
Elikkäs kaikki ainekset laitetaan blenderiin ja sekoitetaan tasaiseksi mössöksi (niin, että kaikki kaurahiutaleet ja banaanit on mennyt pieneks ettei tuu inhottavia klönttejä vastaan). Sitten mä kaadoin ”valmiin taikinan” paistinpannulle. Ite laitoin pienelle paistinpannulle niin pannukakusta tuli aika paksuhko, mutta ens kerralla ajattelin tehä monta pienempää/ohuempaa. Koska siis pannukakusta tuli paksuhko niin piti se myös paistaa puolilämmöllä ettei se pala pohjaan. Siinä meni n. 3-5 minuuttia per puoli. Kun molemmat puolet näyttivät hyviltä kumosin lautaselle ja laitoin päälle siirappia, banaanilohkoja ja jäisiä mustikoita! Tää on tosi simppeli väli- tai aamupala! Suosittelen! – J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s