TRAVELLING 2009

Moikka! Tajusin tällä viikolla, että äitillä on meiän matkailukuvia vuodelta 2009, jolloin käytiin Tukholmassa, San Fransiscossa, New Yorkissa ja Thaimaassa mummun kanssa. Ajattelin, että tekisin näistä postauksen ja sain kyllä kuvia kattellessa hirveet myötähäpeän tunteet.. (mini kulmakarvat, lumipestyt farkkulegginsit, itse leikattu otsis, jne..) mutta tosiaan kaikilla on ollut näitä omia ”mokia”..toivottavasti 😀 ylläolevivssa kuvissa oltiin keväällä Ruotsissa, Tukholmassa, joka on kyllä yks kaupunki mihin periaatteessa voisin muuttaa aikuisempana..tolta reissulta vaan muistot ei kamalan mukavat ole, nimittäin mulle oltiin juuri liimattu hammasraudat (ei olleet näkyvät, mutta kuitenkin..) Suomessa uudestaan, koska ne renkaat tuppasivat irtoilemaan milloin sattuu..noh näin tapahtui myös matkalla ja olin aina saanut laitettua sen väliaikaisesti itse kiinni hampaita puremalla..kävikin niin, että purin metalliin kuprun ja rautarengas ei mennyt enää takaisin kiinni..siinä sitten pari päivää oli tosi kiva olla kun puolisuu on täynnä metallikrääsää..
 Sitten oli vuorossa kymmenen päivän reissu San Fransiscoon tutuille kesäkuun aikana! Olin käynyt jo kerran aikaisemmin San Fransiscossa, mutta mitään mielikuvia siitä ei ole.. San Fransiscoon haluisin kovasti vaihtoon juurikin noille meidän tutuille vaikkapa puoleksi vuodeksi, mutta saa nähdä! Matkasta ei ole mitään ”muistoja” tai mitä muistaisin kertoa, mutta tuossa yläpuolella pari kuvaa!
Sitten suunnattiinkin lokakuussa syyslomalla uudelleen Pohjois-Amerikkaan, New Yorkkiin! Kaupunki on kaikkea sitä ja enemmänkin mitä siitä kerrotaan. New Yorkkiin lähtisin uudelleen ihan milloin tahansa..(äitii..) ! Matkalla nähtiin Hilary Duff, joku Sopranos näyttelijä ja melkein Bono, haha. Tulipa kamala hinku päästä tonne..kävimme mm. Empire State Buildingissä, Rockefeller Centerissä, Staten Islandilla, SHOPPAILEMASSA, Times Squarella, Gossip Girl-kiertoajelulla ja monella muulla kiertoajelulla.
Ja viimeisimpänä muttei vähäisempänä matkustimme Thaimaahan, Krabille. Ollaan käyty Thaimaassa Hua Hinissä, Krabilla ja Patong Beachillä, mutta Krabi oli kaikista mieleisin. Matkassa mukana oli myös mummu.
Matkustaminen on ollu aina tosi iso osa ”meidän perheen” elämää. Tai ollaan käyty tosi useesti ulkomailla! Yleensä matkassa on ollut minä, äiti ja Mirja-mummu, minä ja Mirja-mummu tai minä, iskä ja äiti. Yleensä kun muut saavat esim. mummuiltaan synttärilahjaksi rahaa ja kortin (jotka ovat muuten kanssa tosi mieluisia lahjoja!) niin Mirja-mummu on esim. lähettänyt viestin ”P vai B?” ja jompaankumpaan ollaan lähdetty. Oon kyllä tosi ilonen, että oon päässyt matkustamaan suhtkoht ympäri maailmaa tai, että oon nähny miten jossain muualla eletään. Vielä haluisin matkustaa Dubaihin, Australiaan, Hawaijille, Englantiin ja uudestaan P-Amerikkaan! Olipas matka-aiheinenpostaus, mutta joo..taidanpa mennä nukkumaan, on ollut sen verran pitkä päivä takana..(jäähallilla 7.30) 😀 – J

6 thoughts on “TRAVELLING 2009

  1. ihana blogi ja toi banneri on upee<3Oot myös tosi kaunis !Käythän kattoo meiän blogin 😊http://letsgetlostheyy.blogspot.fi

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s