I COULD BE THE ONE TO MAKE YOU FEEL THAT WAY

 Moikka, tulin vaa nopeesti postailee mun ”uudesta” takista! Kaupoissa on ollut tosi paljon näitä nahkahihasia takkeja, mutta en oo oikein löytäny ”sitä oikeeta” ja sitten lauantai-iltana näin TÄÄLLÄ kivannäkösen takin ja sain idean.. mulla on tää ruskea takki lojumassa eteisessä käyttämättömänä joten leikkasin siitä hihat irti, siitä tuli liivimäinen (hihansuut näytti kyllä järkyttäviltä) ja sitten lempinahkatakki siihen vaan alle! Tänään siistin koulussa vielä noi hihansuut siistimmäks ja koulun jälkeen otettiin Sohvin kanssa kuvia. Mut tosiaan säästin kuitenkin n. 50-70 euroa johonkin muuhun!
Ja tosiaan upposin lumihankeen.. mutta joo vähän ajan kuluttua ois tarkotus lähteä Kattiksen kanssa Jumboon kattomaan jos löytyis jotain kivaa! Jajajaja saatiin CHEEKin keikalle liput! ja Weekend Festivaliin mulla on varauksessa yhdellä kaverilla kahden päivän lippu! Onko teistä moni tulossa jompaan kumpaan tapahtumaan? Mä ootan ainakin ihan innolla molempia! – J
PS. Mitä mieltä uudesta ulkoasusta? Mun mielestä tosi kiva tämmönen simppeli!

8 thoughts on “I COULD BE THE ONE TO MAKE YOU FEEL THAT WAY

  1. Tää ulkoasu on tosi nätti ja sääki oot tosi kaunis. Sait muute uuden lukian oli pakko liittyä sul on tosi hyvä blogi

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s