SWEET SIXTEEN

Moikkamooi! Järjestettiin tyttöporukalla Pihlalle Sweet 16-yllätysjuhlat viime viikonloppuna. Naureskeltiin ku möläyteltiin tosi monesti kaikkea niistä juhlista Pihlan kuullen mut onneks Pihla ei tajunnu! Illan aikana syötiin, tanssittiin, syötiin vähä lisää ja saunottiin.. kiitos vielä tytöt 
 Birthday Girl!
Meidän yllätys onnistu ihan täydellisesti! Pihlan ja Siljan piti mennä leffaan ja syömään ja Pihla oli tulossa hakemaan Siljaa ja kun Pihla pimpotti ovikelloa kaikille iski hirvee paniikki vaikka kaikki oli valmiina! Noh sitten Silja kävi avaamassa oven ja työnsi Pihlan eteisestä pimeeseen olohuoneeseen ja kaikki huutaa samaan aikaa ja musiikki alkaa soimaan ja sitten onniteltiin Pihlaa! Onneks Pihlan äitikin oli mukana auttamassa, että saatiin mm. Pihlalle mekko mukaan jne 🙂 

– J

4 thoughts on “SWEET SIXTEEN

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s