JYVÄSKYLÄN DOMINOHOTTIKSET

 Moikka! Teen vaan nopeesti postauksen viime viikonlopusta, eli oltiin kisoissa Jyväskylässä ja meni vähä dominoks koko ohjelma..alotetaan vaikka sillä et kisa-aamuna kokoonpano vaihtu, jäälle tulo myöhästy noin vartin verran..ja kun päästiin jäälle oli paljettitytöt jättäny keräämättä jonkun teipinpalasen jäästä ja sitä sitten siinä irroteltiin ja alkuverkkablokki meni kaanonina ja siellä kaaduttiin..nooh kisaohjelma alko hyvin kunnes tuli pientä haparointia eli: 2 kaatumista ja 1 horjahdus mut joo siinä sitten masennuttiin aika pahasti koska parasta suoritusta lähdettiin sinne tekemään ja harkoissaki menny niin hyvin..palkintojenjakoon oli sitten pakko mennä ja siellä manattiin neljättä tai viidettä sijaa, koska niin monella oli menny hyvin..noh kuitenkin käytiin hakemassa hopeemitallit jälleen kotiin ja kaikki elementit meni läpi joten tästä on hyvä jatkaa seuraaviin kisoihin treenausta!

1. Minä  2 & 3. Pari hyvää quotea  4. Arska ja minä kisapäivänä hotellilla!  – J

4 thoughts on “JYVÄSKYLÄN DOMINOHOTTIKSET

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s