I need your love, when everything’s wrong, you make it right

Neule H&M  Kaulustoppi Thaimaa  Farkut Carlings/Dr.Denim  Kengät Converse

Oltiin taas vaihteeks kuvailemassa Sohvin kaa ku huomattiin miten kiva keli ulkona on. No aurinko oli kyl laskemas jo ku päästiin meille mut tuli silti ihan kivoja kuvia. Meillä oli koulus tänään luistelua ja en oo ikinä luistellu niin tylsillä terillä ja mulla tuli nilkat jo parin ekan potkun jälkeen kipeeks ku markettiluistimet ei tue nilkkaa millään tavalla verrattuna omiin luistimiin..oli eka ja vika kerta tänä vuonna ulkojäillä..:D

Mulla on poikkeuksellisesti viikon ekat päivät vapaata treeneistä ja loppuviikko onkin ”täynnä” muuta ohjelmaa ja viikonloppuna 2.valintakisat Jyväskylässä, oon tosi innoissani ku nyt ollaan saatu meiän ongelmakohdat melkeen korjattua ja vielä on hyvin aikaa treenata lisää!

– J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s