Patong Beach, Phuket 2012

 Eli siis lähdettiin äitin kaa Thaimaahan, Patong Beachille 14.12 ja edessä oli n. 10 tunnin lento joka meni loppujen lopuks tosi nopeesti kun oli nii innoissaan ja osti sen viihdepalvelun mistä sai kattoa leffoja, sarjoja, jne..

 Nooh oltiin siis Thaimaassa 2 viikkoa. Matkan aikana käytiin rannalla, makoiltiin altaalla, shoppailtiin markkinoilla, Jungceylon-ostoskeskuksessa ja Central Festival-ostoskeskuksessa, käytiin Raya Diversin kautta snorklailemassa ja tutustumaan Phi Phi-saareen, käytiin cashewpähkinätehtaalla, jossain alueella keskellä merta missä joku ”kansa” asui paalujen päällä ja hmm mitäs kaikkea muuta..ainaki rentouduttii 😀

 En ottanu paljoa kuvia enkä ala hirveen paljon enempää jaarittelemaan tosta matkasta. Oli nii ihanaa ku näki ton yllä olevan kyltin ku oltiin menossa lentokentälle ja ties pääsevänsä kotiin vaikka edessä oli n. 11 tunnin matka takasin joka tuntu tosi pitkältä..

Hyvää Uuttavuotta 2013 kaikille!

– J

4 thoughts on “Patong Beach, Phuket 2012

  1. ja mikäs idea on valehdella et toi viihdepalvelu pitää ostaa,luuletko et kukaan muu ei oo koskaa ollu finnairin pitkäl lennol? XD

    Tykkää

  2. Kyllä me vaan maksettiin 8e/kpl tosta viihdepalvelusta 😊 vähän kyl ihmeteltiin koska yleensä ollu ilmanen..

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s