You make me feel like, I’ve been locked out of Heaven

 Hmm tosiaan on jääny tää blogin pitämine ku on ollu koulu- ja luistelujuttuja tosi paljon, mut joo täs on muutamia kuvia puhelimesta kollaasien muodos!
1. Oli kyl kiva herätä pari viikkoo sit siihe et ulkona on lunta ja tosi valosaa 2. Näin mun parasta kaveria Riaa pitkästä aikaa ja käytiin shoppailemassa 3. Facebook profiilikuvaaaa 4. Vähä joulutunnelmia kohti..

1. Minä ja Ersku vuosi sitte 1.valintakisoissa ja tän vuoden 1.valintakisoissa 2. Minä ja Silja 3. Oltiin kattomassa Paranormal Activity4 ja syömässä tyttöjen kaa! 4. Minä ja Silja kemiantunnilla

 Ja sit tosiaan oli noi 1.valintakisat pari viikkoa sitten Lappeenrannassa ja kotiin saavuttiin ei ehkä perinteistä kiinni pitäen, mutta hopeamitallit kaulassa! Oli tosi kiva päästä kattoo toisten joukkueiden tän vuoden tasoa ja voin kyl sanoo et molemmat lohkot on tosi kovia..meillä siis tapahtu ohjelmassa kaatuminen ja siitä saatiin aika paljon miinusta kun 2 tuomaria laitto kaatumisen piiriin ja 2 tuomaria pivottavaan lainiin, mut ens valintakisoissa Jyväskylässä nähään kaikki taas! 😉 Ja tosiaan..lähen huomenna kaheks viikoks Thaimaahan, Patong Beachille viettää joulua..on tainnu jäädä sanomatta, hups! – J

PS. Käykää kattomassa mun kaverin Oonan blogi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s