KESÄLOMA 2012 OSA 2 // WEEKEND FESTIVAL

Eli taas jatkuu kesälomapostauksilla! Nyt vietin 15-vuotissynttäreitäni, sain Nelliltä maailman hienoimman Justin Bieber-synttärikortin (joka myös laulaa!!), kävin syömässä tyttöjen kaa, chillattiin Granlundin kaa StreetHockey2012-tapahtumassa VIP:ssä, kävin käyttämässä konffisrahoja, treenasin, katoin kaikki Harry Potterit Merillä Juulian ja Laukun kaa putkeen..vei sen 21 tuntia ja sen jälkeen 3h yöunet oli ihan jees, leikittiin leppäkerttuja Merin kaa, mentiin Ellan kaa ihan muuten vaan lentokentälle ja käytiin Starbucksissa, grillattiin superhyvää ruokaa, olin mökillä ”lapsenvahtina”, uin koko päivän, sain mun konffiskuvat, pari naamakuvaa, kuvailin, hyppäsin 10m kaltseilta, ostin kaikki koulutarvikkeet, katoin Pretty Little Liarsia, järkkäsin huoneen uudelleen, kävin kaapit läpi jne, ja menin takasin kouluun!

Eilinen (eli perjantai) meni Espoon Luukissa Weekend Festivalilla! Ostin lipun vasta torstaina ja en katunu kyllä hetkeäkään että menin tonne (suurkiitos vielä iskälle joka tän lipun sponsoroi ♥) Lähdin koulusta 14:25, bussiin menin 14:45, 15:10 ja kai noin 15:40-16.00 oltiin Luukissa Erskun ja Juulian kaa. Ekana oltiin katsomassa toi Stig jota en oo hirveesti kuunnellu paitsi noi perusbiisit mitä soi radiossa, tykkäsin siitä tosi paljon. Seuraavana vuorossa SKRILLEX joka oli ihan mahtava, seuraavaks piti mennä kattomaan Cheek, mutta hän oli joutunut tohon kuuluisaan liikennekaaokseen Vihtarille et kestäis puolisen tuntia et hän saapuis joten mentiin jo odottamaan David Guettaa. Guettakin tuli hieman myöhässä mut se oli odottamisen arvosta koska se ylitti mun kaikki odotukset!! Se oli aivan loistava, ne kaikki biisit oli niin hyviä! Lähettiin Guettan jälkeen kävelemään sieltä pois muutaman muunkin kanssa pois ja siinä kesti aikansa että päästiin Shellille. Elämäni ensimmäinen festari josta jäi vain hyviä muistoja (ei varastettu mitään jne, mutta vähän pisti ketuttamaan kun puhelimissa ei ollut yhteyttä..paitsi sekin unohtu ku pääsi tanssimaan), harmittaa toki ihmisten puolesta jotka ei paikan päälle päässeet ruuhkan takia mut mulle tää oli uskomaton kokemus! Oliko siellä ketään teistä? – J
PS. Kiitos kaikille festarilaisille, fiilis siellä oli ihan huikee!

13 thoughts on “KESÄLOMA 2012 OSA 2 // WEEKEND FESTIVAL

 1. Anonyymi – Sori en oikeen ymmärtäny tätä sun kysymystäs mut siis tolla ''muutaman muunkin kanssa'' tarkotin et sieltä lähti samaan aikaan tuhansia ihmisiä vyörymään pois nii heidän kanssaan 😃 ja Erskun äiti vei mut kotiin 😊

  Tykkää

 2. Mä menin sinne mun kavereiden kanssa. Käy lukee mun uusimmasta postauksesta mun tarina miten päädyttiin sinne, koska se on niin monimutkainen 😃

  Tykkää

 3. Ano – Onko tää sarkasmia vai niiku oikeesti kirjotettu? 😃 mut anyway ei todellakaan oo täydellistä mut mä tykkään mun elämästä ja paljon 😊 mut eihän yleensä blogiin kirjoteta niitä elämän huonoja hetkiä 😊

  Tykkää

 4. ihan sairaan kiva blogi oli pakko ruveta seuraamaa!:) kivoi kuvii ja tot tekstiiki on tosi kiva lukee! 😊http://cupcakesanddiamonds-eveliina.blogspot.fi/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s