KESÄLOMA 2012 OSA 1

”Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin..” noita sanoja miettien lähin n. 10 viikkoa sitten kasiluokkalaisena koulusta ja eilen menin takasin koulunpenkille koulun ”isona pahana ysinä”, haha.. Kameraa en siis kuljettanu koko kesälomana melkeen ollenkaan joten nyt teille tulee kaksosanenpostaus mun kesälomasta iPhonen kautta! Oon yrittäny laittaa noita kuvia jonkin näköseen aikajärjestykseen niin alotetaan loman ensimmäisistä viikoista..


Eli tässä vaiheessa kesää olin ollu grillijuhlissa, ajelemassa, kavereilla yötä, stadikalla, oppinu tekee ranskalaisen letin itelleni, pudottanu iPhonen suoraan etupuolelle, kuullut uuden kisamusiikin (love it!), ollut Tampereella, käyny Särkässä, viettäny kivan illan syömässä ja sen jälkeen hotelliesittelyllä, löytäny ihanat pinkit farkut, nähny lapsuudenkaveria Monicaa, uinut, jatkanu mun bikinikokoelmaa, viettäny iltaa parhaassa seurassa, saanut rakkuloita, paketin kummisedältä Italiasta, käyny rippileirin ja myös suorittanu sen, tutustunu siellä iha mahtaviin ihmisiin ja tottakai pieni (meillä suuri) draama sielläkin pyöri, ollu kattomassa uusimman ICE AGE:n, mut on nyt konfirmoitu, pidin rippijuhlat jossa näin pitkästä aikaa kaikkia sukulaisia, sain lahjoja ja käyny Hangossa! Seuraava osa parin päivän päästä 😉 – J

2 thoughts on “KESÄLOMA 2012 OSA 1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s