HAPPY HUNGER GAMES AND MAY THE ODDS EVER IN YOUR FAVOR

Meillä oli siis luisteluseuran kevätnäytös viikonloppuna ja teemana oli Pikku-Lassen Maailmanympärysmatka ja me oltiin paratiisin lintuja. Haikee koko viikonloppu sinäänsä oli ku vaan kaks päivää joukkueen kaa ja sen jälkeen jotkut lähtee eri joukkueisiin.. mut onneks tänää sain kuulla yhen tosi kivan jutun nii piristi mieltä näissä jutuissa! Ja muutenki nää kelit on ihania ja tänää alotin shortsikelit (mut vaan meiän takapihalla..) Olin kans eilen kattomassa Nälkäpelin ja syömäs Siljan kaa! Huomenna hakemaa eka riparileima.. – J
PS. Tää oli tosi tylsimyspostaus [x]

3 thoughts on “HAPPY HUNGER GAMES AND MAY THE ODDS EVER IN YOUR FAVOR

  1. коды для тюряги в однокласникахсексоднокласники com камчаткаскачать бесплатно для одноклассников смайликикак просмотреть фотографии в одноклассниках если профиль закрыткак пригласить в друзья в одноклассниках

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s