YOU ALMOST FEEL ASHAMED THAT SOMEONE COULD BE THAT IMPORTANT AND WITHOUT THEM YOU WOULD BE NOTHING

Yllä oleva otsikko kertoo kaiken tästä fiiliksestä.. meillä oli torstaina jää ja kaikki niin huonosti ku olla ja voi. Ihmisiä alko turhauttamaa ja mietittiin onko tällä ees järkee mennä kisoihin, mut mentiin halipiiriin tsemppailee toisiamme ja siitä alko itku, joka jatku jään loppuun asti (ja siitäkin vielä loppuharkkojen ajaks). No mut onneks se harkka meni lopussa ihan hyvin. Ja lauantaina kisaharkassa semmosta ei meiän apuvalmentajat ollu nähnykkää (ja tuskin mekään) kun kaikki pätkät, kokonaiset ja puolikkaat meni kaikki nappiin ja valkut sai kylmiä väreitä.. mut sitten viikonloppuna oli loppukisat Kouvolassa johon lähettiin oikein hyvillä eväillä 😀

2h bussimatkan jälkeen tultiin jäähallille kannustamaa muita jengejä ja suurin osa nukku katsomossa koska oltiin niin väsyjä ja nälkäsiä, mut onneks päästiin hotelliin (Sokos Hotel Vaakunaan) ja syömään!

Aamulla herättiin, käytiin semiseksikkäinä aamukävelyllä, mentiin aamupalalle ja valmistauduttiin kisapäivään.

Pikakatsaus mun, Erskun ja Juulian huoneesta

Hallilla tsemppailtiin, syötiin, naurettiin ja tehtiin kaikkemme et oltais skarppina kisasuorituksessa, joka ei loppujen lopuks menny nappiin. Meillä kaatu alussa yks ja kuvio tuli liian myöhään kiinni mut meni läpi. Ja toinen kaatuminen sattu piirissä, jolloin koko otepiiri oli alku ja myös seuraava kuvio ja askelsarja putos yhden tason alemmas. Palkintojen jaossa sijoitus oli sen mukanen.. 8, osaa hävetti, jotain nolotti, osa itki ja jotkut nauro. Ei tiedetty mitä ois pitäny tehdä. Loppujen lopuks saatiin tietää että 8 joukkuetta oli 5 pisteen sisällä ja meiän elementtipisteet oli parhaat. Kirkkain mitalli ois voinu olla meiän kuka tietää mut mitä sitä enää pohtimaan!

Arskat päähä ja palkintojenjakoo.. – J ja nyt oon tetissä tän viikon nii en kerkee hirveesti loppuviikosta postailemaa ku mulla on iltavuorot!

5 thoughts on “YOU ALMOST FEEL ASHAMED THAT SOMEONE COULD BE THAT IMPORTANT AND WITHOUT THEM YOU WOULD BE NOTHING

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s