TYTTÖ SÄ OOT MUN MERITÄHTI

 Hola’s from me! Tää on tämmöne viikonloppu postaus.. perjantaina olin kertsillä kavereiden kaa ja sitä enne käytiin Siljan kaa syömäs. Lauantaina ylläripylläri harkat ja sen jälkee meille oli järkätty yllätysohjelmaa: meille annettiin ohjeeks mennä myrtsin bussiasemalle ja bussi lähtis 12.52. Siellä sitte tehtii ryhmis semmoset laulut/runot jotka esitettäis myöhemmi tässä paikassa minne me oltiin menossa. Noh siitä sitte lähettiin 51:llä ja siinä tuliki arvauksia että me mennään keilaamaan Flamingoon. Oon ite aina pitäny keilausta iha tosi tylsänä mut en kyllä pidä enää! Seura oli huippu ja muutenki se hohtokeilaus oli toosi siistii! Sieltä masut täynnä ja väsyneenä siitä LMFAO:n ja muiden kesähittien mukana riehumisesta pääsin kotiin ja uuteen huoneeseen.. tai no se oli maalattu ja nyt siinä on noi kehyksetki.

 ..sain tehtyy tän kaulahuivin kässäs valmiiks, jes!

– J
PS.  alan taas kuvaamaan noita kuvapostauksen toiveita!

8 thoughts on “TYTTÖ SÄ OOT MUN MERITÄHTI

  1. ihana toi kehysjuttu!!! mun on pakko saada samanlainen mun uuteen kämppään 😃 kiitos ideasta 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s