USA 9-1 SUOMI, EI IHAN GLIDER IN

Otsikko kertoo kaiken..mut täs on minimaalinen kuvamäärä siitä pelistä mut huomenna me tytöt lähetään pikkureissulle kattomaan jenkkien toista peliä ku meitä sinne pyydettiin! Ja huomenna on myös mun eka riparitapaaminen eli safari Nurtsilla, saa nähä mimmosta porukkaa sinne riparille on tulossa, vaikka suurimman osan tiiänki.

Ja sitte lisää tähän päivään..

..käytiin äitin kaa kaupoilla ja mukaan tarttu meikkivoide, kynsilakka ja hiustuotteita. Harmillista on kyllä se, että noita hiusjuttuja ei pääse käyttämään, koska meillä on ollu aamu 8 asti vesi poikki. Joku putkirikko jossain, jota on korjattu jo 13h ja se aika ilman vettä! How cool is that? Huominen aamu saattaa olla siis tuskaa = aamusuihku (jota en ikinä tee ja saa nähä tuleeko vettä vai ei?) ja kello 9.45 kirkolla..

– J

2 thoughts on “USA 9-1 SUOMI, EI IHAN GLIDER IN

  1. no siis oon kokeillu tota kerran nii ihan hyvää mut se jää vähän tohon ihon pinnalle silleen ''kosteeks'' 😃 toivottavasti tajusit mut kyl suosittelen! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s