KUVAPOSTAUS // PHOTOPOSTING PART 1

Favourite magazine

 Picture from our kitchen

 Favourite place in my room

 Favourite handbag

My handwriting

 Favourite jewellery

 Favourite bellyring

 My skates (Risport RF3, Synchro)

 Wallet

 The view from my window part 1

 The view from my window part 2

 My phone

My dog

Picture of me with my everyday makeup

Elikkäs teen tän postauksen erilailla eli suomi/englanti tyylillä, koska on tullut ”yllättävän paljon” kommenttia käyttäjiltä jotka on kirjottanu englanniks eli ei ymmärrä tätä blogia, koska kirjotan Suomeks.. mut joo heh englanninkielestä puheenollen. Tänään koulussa meillä oli lätkäpeli, eli meiän koulun lätkäkonkarit ja New Hampshiren pojat. Voitto meni jenkeille 9-1, harmitti tietysti mut ei kyllä enää kun päästiin puhumaan niille Amerikan söpöliineille! Lisään sitte myöhemmin kuvia pelistä ja muutaman muunki kuvan kun saan muitten kameroista niitä kuvia, koska omaa en tajunnut ottaa mukaan (…..). Mut joo tää kuvapostaus oli siis vasta todennäkösesti 1/3 osa, eli seuraavia odotellessa! 😉 – J

In English: So, I’m gonna do this post a little bit differently, as you can see I also write it in English, because there’s been ”so many” comments from people who don’t understand Finnish so this might be easier, just hoping you can understand my English! But so back to the English language.. today we had a icehockeygame at our school and it was our school’s hockeyboys against New Hampshire’s hockeyboys. Well, USA won this time and it was not nice but it was nice when we got talking to the american cutie’s! I’ll add some photos from the game later, I have to take them from my friends because I didn’t took my camera with me (stupid me…) But yeah this was the photoposting and it is the first out of three, so just keep on waiting! 😉 – J

7 thoughts on “KUVAPOSTAUS // PHOTOPOSTING PART 1

  1. Hi would you mind letting me know which hosting company you're using? I've loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good hosting provider at a reasonable price?Thanks a lot, I appreciate it! Also visit my webpage :: jeremy scott wings 2.0 american flag

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s