I’m overboard and I need your love pull me up

Holaa! Eli täällä taas, mut ilman mitää jutunjuurta (ihan ku joskus olis). Mut maanantaina oli harkat ja luin fysiikan kokeeseen ja tiistaina piti myös mennä Nummelaan harkkaamaa, mut tuli ilmotus et harkat peruttiin nii nyt mikäs sen parempaa ku olla kotona vaan minä, kone ja ruoka! Mut eilen käytiin mamin kaa Ikeassa vähän shoppailemassa meiän työhuoneeseen kaikkea uutta kivaa ja mun huoneeseen kehyksiä mun kehysseinään, lakanat ja tollaset laatikot mun laatikostoon. Mut jeps alan valmistautumaan taas kerran harkkoihin ja todennäkösesti tuun kirjottelemaa tänne sunnuntaina! – J

4 thoughts on “I’m overboard and I need your love pull me up

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s