and i threw us in to the flames where i felt something die

Hello readers! Viikonloppu suju tosi hyvin lähinnä Espoossa ja harkoissa. Perjantaina oli Saaran synttärit ja niitä juhlistettiin pienellä porukalla ja sinne jäin sitte yöks ja lauantaiaamuna oli harkat ja sieltä menin Erskulle jossa laitettiin mulle vaaleita raitoja (ensimmäistä kertaa vaaleeta väriä päähän!!) joka ei sitten näy yhtikäs mitenkään. Erskun kaa päätettiin alottaa herkkulakko joka kestää kuukauden, saa nähä miten menee. Yöunet meillä oli 13 tunnin pituset, ah (vieläkin väsyttää ja taidan mennä pian suihkuun ja nukkumaan).

Kuvailin kans täs kuluneel viikolla jotain ja tässä on tulosta, joka ei oo sen kummosempaa 😀 mut kuten jo mainitsinki nii taidan alkaa menee tonne suihkulle päin! Ja muistakaa kommentoida tohon alempaan postaukseen teiän postaustoivevalinta! – J

4 thoughts on “and i threw us in to the flames where i felt something die

  1. miks ihmees sä laitoit ittelles vaaleit raitoi jos oot luonnostaa iha blondi? mut oot tosi kauniis! (:

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s