let me take you to rio

Elikkä siis pientä postaustaukoa on pukannu, jos niinkää voi sanoa? 😀 Mut siis viimeviikolla oli koeviikko ja kaikki energia meni siihen ja loppujen lopuks liika kokeisiin luku öisin kostautu harkkojen jälkeisellä migreenillä..mut nyt lauantaina Kattis tuli meille yöks ja siinä sitte herkuteltiin niiku aina hahah, ja tänään raahauduttii Serenaan ja siellä viihdyttiin puoltoista tuntia ja lähettiin pois..ja käytettiin johonki All Inclusive-rannekkeeseen 15e ja sillä sai nugetteja ja lohkiksia niin paljon kun jaksaa, jee! (eli toisinsanoen ihan perseestä koko ranneke..)
Perjantaina kävin Myyrmannin La Chicassa laittamassa akryylikynnet 50e ja tykkään ihan sikana! Mun kynnet on niin nysät et nyt oon ihan taivaissa ku on pitkät kynnet!
..ja ostin suoristusaineen myös 🙂 Ajattelin ens viikolla tehä videopostauksen? Mulla on myös aihe mut sitä en paljasta vielä..nyt meen tekee tortilloja ja kattomaan lisää leffoja Viaplaystä..lol olipas turha postaus mut joo..ens viikkoon ja videopostausta! – J, PS. tsekatkaa mun kaverin Juulian uus blogi!

7 thoughts on “let me take you to rio

  1. Jenni – Kiitti! 😊Anonyymi – Ei niin? Mut jos yhdellä viikolla on 6 koetta nii voin kyllä sanoo sitä koeviikoks..siis hemmetti chill out ❤

    Tykkää

  2. Anonyymi – Sanoin et teen sen täl viikolla ja nyt on keskiviikko? Ai oon ärsyttävä ku en tee videopostaust vai? Selaimesi yläkulmassa on todennäköisesti punainen rasti josta voit sulkea tän sivun 😊

    Tykkää

  3. apua noi anonyymit 😃 mut superihanat kynnet! kaikki ottaa tollasii nykyään ja himottais mut taitaa jäädä toiveeks lentiksen takii 😃

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s