Under the mistletoe with you

Hello there 95 (pretty awesome!) followers! Tota noin..se joka toinen päivän postailu on jääny unholaan koska HP meni jotenki vinksvonks eikä käynnisty jehaa..ajattelin tänää koulussa postaa kännykällä mut kuvien laatu ois ollu mitä nyt yleensä puhelimessa on, mut toisaalta nää epämuokatut kuvat ei mun silmää erityisemmin miellytä.
Olin Saaralla viikonloppuna la-su ja tehtii hieno videoki tänne mut ei saatu Vimeoo eikä Bloggeria toimimaan 😦 ehkä joku päivä ku meen Sartsalle. Mut joo lauantaina mentiin Myrtsin steissille treffaa Emppuu ja sieltä Kaivokselan mäkkäriin ja sieltä ku tultiin nii Juulia, Ansku ja Moona liitty seuraa. Sunnuntaina mentiin taas mäkkäriin ja Hesan jäähalliin kattomaan yhtä luisteluesitystä josta mä menin sitten kotiin.
 Ostoksia: Huulirasva 1.75e Erisan Face-rasva 6.90e (?) Lumene meikkivoide 6,00e
Surkeella kuvasaldolla ja tekstillä lopetan tähän ja meen siivoomaan huoneen..toivottavasti ette hermostu tähän postaamattomuuteen mut nyt pieni ilmotus..eli kun 100 lukijaa on täynnä niin teen videopostauksen ja aihetta te saatte ehdotella 😉 Kommenttia kehiin ja toivottavasti nähdään pian!

2 thoughts on “Under the mistletoe with you

  1. sori jos tää kommentti pahottaa mieltä, mut tosi tylsä postaus.. siis oikeesti? mua ärsyttää ku postaat nii harvoi! sun postaukset on yleensä ollu kivoi mut nyt tääki on tosi tylsä! yrittäisit nyt oikeesti panostaa postauksiin ja kuviin jne. että lukijat pysyy kiinnostuneina.. iha tälläne neuvo koska sun blogii on ihana ja nyt tää postaus oli mulle pettymys 😟 muute voisin sanoo et "jatka samaa mallii" mut sanonki et jatka siihe mallii mite enne postasit.. eli kivempia postauksia ja enemmän! 😊

    Tykkää

  2. Anonyymi – Sori ja tiiän et tää oli tylsä postaus mut ajattelin tulla jotain ees postailemaa ennen ku joku tulis taas valittaa että siis lupasit postaa mut et postannukkaa..En pahoittanu mun mieltä tosta kommentista koska toi oli asiallinen ja muutenki totta 😊 Heti ku saan koneen teen sellasen postauksen joka ei tuu olee pettymys ja vielä kiitos!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s