ASK ME ANYTHING IN HERE

Eli kysymyksiä tänne näin kysymyspostaukseen jonka teen kun niitä on tarpeeks ja kysymyksiä saa lähettää niin monta kun haluaa ja vaikka muutamaan kertaan! Ja tähän voitte kans laittaa postausideoita (paitsi video)!
kysymyksiä odotellessa..xoxo 

15 thoughts on “ASK ME ANYTHING IN HERE

 1. mikä on lempi väri, ruoka, maa, vuoden aika, kulkuneuvo, biisi? paljo oot pitkä ja paljo painat? parhaat kaveris? ketä ihailet ? kuka on hauskin, hirvein, noloin, ihanin ja kuka lolleroin ketä tunnet ? 😃:D

  Tykkää

 2. mikä susta tulee isona?millane olis sun unelmajätkä?7 parasta kaveriakaunein/komein julkkis (mies ja nainen)voisitko kuvitella seurustelevasi itseäsi vanhemman kanssa? entäs nuoremman?

  Tykkää

 3. -viisi asiaa jota vihaat ylikaiken?-onks kivaa mennä takas kouluu? 😃-millanen perhe sulla on?-millaiset välit sulla on sisaruksiis, jos niitä on?-mitä lehtiä luet?-mitä toivoisit ihmisten tietävän susta?-miten rentoudut?-kuinka usein herkuttelet?-olethan tyytyväinen kehoosi?-miten pitkä oot?siinä ois jotai:>

  Tykkää

 4. -tykkäätkö matkustella? missä maissa oot käynyt? matkusteletko paljon?-kauan sulla menee miettiä päivän asukokonaisuus?-mitä vaatekappaletta et vapaaehtoisesti laittas päälles?:D-Minkä tyylisiä blogeja tykkäät lukea?-luetko tiettyjä blogeja päivittäin?-neuvoja uusille bloggaajille?-kaunein ihminen? (sisäisesti&ulkoisesti)-mitä tulevaisuudenhaaveita sulla on? Unelmasi?-minkätyylisistä leffoista sä tykkäät?-lempi kirja?-lempi karkki?-lempisafka-ja juoma?-tykkäätkö valokuvata?-lintsaatko koskaan?-mielestäs komein/kaunein julkkis mies?-entä nainen?-paljonko sulla menee rahaa viikossa?-tykkäätkö kokata/leipoa?-millaset on sun unelmien hiukset?-millanen talo teillä on?-katsotko koskaan muumeja? 😃-mikä on ollu sun tähän astisen elämän paras hetki?

  Tykkää

 5. Onko emilia virtanen paras vai paras vai paras ? ♥ odotan kyllä vastausta hartaasti terveisin: janina koskenkorva

  Tykkää

 6. mitä haluisit vielä tehä ennenku kuolet ? haluisitko tutustuu uusiin ihmisiin ? ajatteletko ilmaston lämpenemistä vai jätätkö valot päälle ? ootatko talvee ? luetko ns julkkisten blogeja ? mikä ärsyttää tällä hetkellä ? minne haluaisit nyt ? onko nälkä ? mitä söit viimeks ? vietätkö paljon aikaa kotona ? tykkäätkö tehä ruokaa ? lempiaine koulussa ? vihaatko jotain maikkaa ? onks sun käsitys jostain ihmisestä muuttunu (negatiivisesti tai positiivisesti) jonkun huhun/juorun takia ? ootitko noin isoo lukijamäärää ? minkä kirjan oot lukenu viimeks ? luetko joittenki ihmisten blogeja vaan koska haluut seurata blogin kirjottajan elämää ja tietää mitä se teki minäki päivänä(esim et tykkää blogin tyylistä tai ulkonäöstä jne) ? millaset ihmiset on ärsyttäviä ? ootko enemmän ilonen ku surullinen ?

  Tykkää

 7. mitkä on sun lempivaatteitas?onko sulla parasta kaveria?onko toi sun oikea hiusväri?minkälainen kännykkä sulla on?kuinka pitkä oot?:)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s