She’s amazing on the dancefloor

Moikkeliskoikkelis! Tänää oli meiän prinsessa Erskun rippijuhlat, jossa oli myös AliEmilia, Ellu, Saara ja Juulia. Nami kaikkea herkkuja taas siellä! Ja tossa ylhäällä näkyy vähän mun asua eli vaan toppi ja se hame + ne samaiset ihanat korkkarit jotka esittelin täällä aikasemmin. Ja sen jälkeen iskä tuli hakemaan mut ja kävin vaihtamassa vaatteet ja mentiin Giganttiin ostamaan minigrilli ja hiiliä (yhteensä huimat 7euroa!!) jonka jälkeen ostettiin kanaa, possua, maissia, perunoita ja muuta ruokaa ja tultiin kotiin grillailemaa ja eipä mulla sitten muuta ja huomenna pääsen näkee kavereita ja ehkä maanantaina Siljan kaa shoppaa! xoxo..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s