Kuolema

Täällä teiät pettäny blogaaja joka ei tehnytkää videopostausta vaikka yritystä oli 6 kertaa, sen jälkeen loppu akku ja tuli kiire Rian synttäreille ja siellä oli toosi kivaa nähä kaikkia kavereita ja sain yhden kamulin lisää! Siellä katottiin Julian silmät-kauhuelokuva joka oli ällöttävä, siinä on pääosassa sokee ihminen ja nii mut kannattaa kattoo jos uskaltaa, ja sitten ku muutamat ihmiset lähti illemmalla katottiin The Roommate joka oli tosi hyvä ja leffaa paransi Cam Gigandet, nam! Tää kuva saldo on säälittävä koska kamerasta tosiaan loppu akku..mut joskus kaheltatoista Lola liitty seuraan ja säikähdettiin ihan sairaasti ku Lola koputti eikä pimpottanu 😀 Siinä sit yöllä alotettiin tortilloiden teko ja neljältä päästiin nukkumaan (tosin jotkut valvo kuuteen puhuen koirista?!) 
Raahaduin joskus kahelta harkkoihin mäkkisafkan kera ja puolentoista tunnin jään jälkeen oli kuntotestit, eli siis 1200m jonka juoksin 6.15 ajassa ja sitten vatsat, selät, punnerrukset ja kyykyt, jossa paransin kans tosi paljon viime kertaan verrattuna! Ja nyt paras kohta..sain spagaatin 🙂 Tosi ilmotettava asia mut oon ylpee..ja kotiin tulossa kesti koska rakas koiramme Miguel on sen verran viisas että oli laittanu auton ovet lukkoon (ja avaimet oli sisällä) ja siinä kykittiin oottamassa vara-avainta ja päästiin kotiin ja nyt meen syömään kanasalaattia kovan harkan jälkeen, nami! Ja video tulee joskus..kunhan saan webkoneen kotiin..xoxo

2 thoughts on “Kuolema

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s