You and me together – nothing gets better

Tiistaina eli yks päivä enään!! Matkalaukku suhtkoht pakattu ja huomenna Saaran kaa ostamaan ruokaa ja ekat harkat – tylsillä terillä, not so good! Yritän pysyy pystyssä, mut ei kyllä twisselit pyöri ei..
Tänään olin siis ekaks Anskun rippijuhlissa Lassilassa ja sen jälkeen Juulia, Saara ja Lauriina tuli meille ja pelleiltiin ja otetiin joku 300 kuvaa (ihanaa katseltavaa) josta sain itselleni bannerin, eli mitäs tykkäätte? Mut meiltä mentiin Ellulle Lepsämään ja siellä safkattiin lisää..eli siis tänään oon syöny: kanaceasarsalaattia, mozzarellatomaattisalaattia, lihapullia, patonkia, tsatsikia, macaron-leivoksia, vaniljakreemi mansikkakakkua, prinsessakakkua, passionhedelmäjuustokakkua, lohiruisleipiä, Polly-karkkeja, lihapiirakkaa, juonut skumppaa, cokista ja sitruunaboolia, huh huomenna on tosi hyvä hetki alottaa herkkulakko!
Today’s outfit: Paita GT, hame, Seppälä, kengät Seppälä Women.
Öitä! ja me nähdään taas viikon päästä videopostauksen parissa 😉

7 thoughts on “You and me together – nothing gets better

  1. oikeesti ihana toi bannerin kuva! ja oot muutenki nniiiiin sairaan nätti ja ikästäs vanhemman näkönen, voooi oottelen sun videopostaustas!:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s