Glitter all over the room, Pink flamingos in the pool

Morjenstaa kaikille! En oo nyt jaksanu kirjotella ku ei ollu mitään ideaa mistä kirjottaisin ku löhösin kaikki päivät himas. Tuli tässä pari päivää sitten kutsu Anskun rippijuhliin ja postissa tulee varmaan viikon kuluttua mun H&M tilaus sieltä ale-puolelta, kerron vasta sitten mitä sieltä tilasin kun se tulee..jännitystä elämään ;-) Mut nyt tässä kuvia joita latasin tänne varmaa miljoona tuntia..tuskin! Mut joop..
Olin Saaran kaa Sellossa ja niillä syötiin mansikoita ihan liikaa ja söin Subwayssä kanateriyakin, nam! Kävin Seppälässä ostamas tollasen hajuveden mitä suihkautin vaan pari päivää sitten ja tykästyin siihen tuoksuun ja makso vaan 5,95, joten se lähti muovikassissa kotiin ja tästä tulee mun ykköshajuvesi.
en saanu oikeen kuvaa tästä topista minkä ostin H&M:stä joka makso 7 euroa (alennuksessa 14,95 norm.hinta) ja myyjä ei itseasiassa tienny onko paita alennuksessa vai ei, koska siinä ei ollu hintalappuu mut eipä haittaa! Mut toi on tollanen neonpinkki, vähän löysempi toppi kun yleensä H&M:stä löytyy.
Saara väsäs mulle tollaset letit tohon sivulle ja saatiin kans idea värjätä mun ripset, yläripsissä en hirveesti mitää muutosta huomannu mut alaripset on selvästi tummemmat.
Oltiin ihkuteinejä ja hengailtiin S-marketissa ja ostettiin jäätelöä, nam! Tietääkö kukaa muuten myydäänkö sellasia mehujääpalleroita siinä purkissa, jotain Solero merkkisiä? Käytiin kanssa tunnin pyörälenkillä ympäri Espoo-Vantaan seudulla, huhhuh.
..mentiin sightseenille Klaukkalaan 😀
Näissä kuvissa näkyy tota toppia jonkun verran
Tää päivä löhöttiin Tiirassa ja polskittiin järvessä vai no..voiskohan sitä ees järveks sanoo? Mut joo ja syötiin 3litraa herneitä, huoh..ja maistettiin jotain uutta ulkomaalaista limpparia, joka ei oikeen vakuuttanu lämpimänä 😀 mut jepulis nyt syön ja katon ikivanhoja Salkkareita, eikö ihanempaa vois olla kun ulkona on 30 astetta lämmintä. Huomenna nähdään Maijan kaa (mun puskajussini)!
kisses, Janina ja sori jos tää oli vähän tylsähkö mut kaikki postausideat on tervetulleita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s