We were always just that close..

Heeehe eli olin siis la-su Ellan ja Rian kaa viettämässä Rian synttäreitä! Vii..ollaan kolmisteen ihan sekoja ja nauretaan toosi paljon ja ollaanha me vähän niikun parhaita kavereita. Katottiin 2 kertaa Kaksin karkuteillä elokuva ja sitte loppu-ilta syötiin ja hahah vajottiin hyvin alas ja soitettiin pilapuheluita XD Nooh..molempien puheluiden päässä tuli hyvät naurut!
 Vooiku söpö..vesikauhunen orava Ella
 14v synttärisankari Ria under palju!
 Taidetta(ko)?
Mut huomenna jee taas Stadikalle Saaran ja Ellun kaa arskaa paistattelee! Ja viel tällänen tuppukyläjuoru Klaukkalasta et täältä löydettiin ruumis jätesäkistä ja saman viikon aikana puukottiin yhtä poikaa..turvallista?
xoxo, Janina

One thought on “We were always just that close..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s