I Wanna Go, Away ay ay ay

Hellooou! Tässä pakkailen Erskulle ku tänää meneen niille Kalikseen ja sitte taas kerran tytsyt starttaa Stadikalle aamulla kello 8-9 aikaan ’ruskettumaan’. Siellä menee varmaan koko päivä ja illemmalla alotan mun lihaskuntoharjotukset ja muutenki treenailee. Huh, tänää oli ihan sairaan kuuma ja helteet palailee muutenki! En taida keksii mitää muuta kirjoteltavaa tänää tänne ellei illalla tulis jotain ideaa, mut tähän loppuun kuvia mun jussist (joita ei ole paljoakaan, mut enimmäkseen vaan soutelin Annikan kaa ja söin)
xoxo, Janina (ja vielä voitte laittaa kysymyksiä kysymyspostaukseen)

4 thoughts on “I Wanna Go, Away ay ay ay

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s