SALE

Mikä fiilis ku pääsee shoppailee rahattomana ja tulee loppujen lopuks kotiin rikkaana! Mut menin mun kaverin Ellin kaa Jumboon ja palloiltiin siel joku 3 tuntii ja haluttiin Flamingoonki poppareita syömää mut leffakauppa aukee vasta 14?! Mitä tää on..? 😦 Mut nälkäset lapset sai loppujen lopuks jäätelöt (huomioon ottaen Prisman ja Citymarketin hintavertailun jälkeen). Jumbosta menin Vihtiin pesemään äitin työkaverin Tarjan autoa ja sieltä ku pääsin kotiin kattelin Gossip Girliä ja Gleetä ja nyt vaan makaan omassa sängyssä koneen ja Sinkkuelämän kaa.
xoxo, Janina
Ja mun tuurilla tää laukku oli alennukses 50% ja loppuhinnaks tuli 24,90 ja oon happy!

4 thoughts on “SALE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s