Grab somebody sexy tell ’em hey..

Heeeeidoo! Vaau..maanantaina ihailin mun 28 lukijaa ja nyt on 41? Kolmessa päivässä 13 lukijaa..:-) Olisko teillä ideaa jonkun näköseen juhlapostaukseen? Pistäkää kommenttia ja Saara anto mulle jo yhden idean et tekisin talopostauksen? Mut joo tänää junnailin siis Saaran kaa eka meillä ja tehtiin suklaamansikoit ja laitettiin mariannerouhetta ja tuli namiaa!! Sitte kyllästyin niin paljon mun tylsiin farkkushortseihin jotka leikkasin farkuista ja sitte leikkasin niihin reikiä ja ihan kivat tuli mun mielestä. Myöhemmin äiskä heitti meiät Lähikseen Saaralle ja mentiin kiertelee ja kaartelee ympäriinsä ja edelleen kuvat kertoo enemmän kun 1000 sanaa nii siitä siis kattomaan..

..ja joo kuunneltiin jotain The Kids-levyy vähän aikaa kunnes tuli korvista ulos miten lapset pyörii karusellissa..

Nukkukaa hyvin, xoxo Janina

2 thoughts on “Grab somebody sexy tell ’em hey..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s