I’m on the edge with you

Heeeeeippaa ja tosi hyvää huomenta..not, kello on kaheksan ja mä unikeko hereil kirjottelemas tänne? No ensinnäkää en nukkunu melkein silmäystäkää yöllä ku mietin mistä se mustakaapunen naamiotyyppi tulee..en taida taas vähään aikaan kattoo mitään kauhuelokuvia..too sensitive, ehkä nää Jersey Shoret ja Gossip Girlit riittää mun huviks! Mut hihi jee 28 lukijaa, on aina kiva huomaa ku on tullu yks tai kaks lukijaa lisää ja kaikki on tervetulleit nii lukemaan vaa! Taidan olla jotenki ylienergine tänää, mut voisin juoda kupposen lattee, mun uusi rakkaus ♥ Tällä viikolla suunnitelmissa olis olla kavereiden kaa ja perjantaina lähetään mökille Ylöjärvelle, jossa meiän kaverit on jo tuolta Amerikast ja kiva nähä niitä pitkästä aikaa 🙂
Tässä viel tämmönen meiän suvus kiertävä sormus (keskellä safiiria? ja sisällä kaiverrus), jonka mä saan sitten kun peruskoulu on ohi..mut taidan jatkaa Facebookissa vaikka ketään ei oo paikalla ja ehkä alotan syömää tai sitte nukahdan uudestaa? Kaikki kuulostaa hyvältä!
xoxo, Janina ja tossa alussa kuva musta, ku tajusin etten hirveesti kuvii ittestäni laita tänne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s