Post from USA

Elikkä siis tossa on ne mun Converset jotka tilasin niiden nettisivuilta kuukausi sitten ja meiän kaverit jenkeistä toi ne meille ohi mennen. 🙂 Eli vähän erilaisemmat..neonpinkkiä ja sinistä, ja takana lukee ’janskuli’. Tänään heräilin jossain yhentoista aikaa ja Askistoon menin kolmen aikoihi Niken ja Empun kaa ja hui..katottiin Scream 1 ja aion kattoo kyl kaikki ne muutki! Oli tooosi hyvä vaikka kauhuleffoja pelkään kuollakseni..mut nytten kattomaan Gossip Girliä ja Gleetä!
rakkaudella, minä

6 thoughts on “Post from USA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s