Welcome to my cribs KLAUKKALA

 Oon nyt innostunu kuvailee vähän kaikennäköstä ja nyt kuvailin mun huonetta yöllä, mut kun kattoo ikkunasta ulos siellä on ihan valosaa? Mun huone ei oo ikinä noin siisti ku näissä kuvissa! Pyöräilin äsken 6 km, koska vein Ellin hupparin sille ja oon iha kuollu ku tuolla ulkona on 30 astetta?! Lupasin etten valittais kuumuudesta mut..huhhuh. Mulla ei ollu mitää muuta asiaa, nii nyt lähen loppu pakkailemaa..
xoxo, Janina

One thought on “Welcome to my cribs KLAUKKALA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s