’Hyvää syntymäpäivää’

Alotan tän blogauksen sillä et en oo varmaa laittanu yhtään kuvaa mun koirasta tänne, eli tossa se on Miksu 3-vuotias Griffon Petit joku..aika söpö? mut oon pidätelly itteeni nyt etten kirjottais tänne ennen ku oon saanu kuvia mun uudella kameralla Canon EOS 1100D, eli tulin Jumbosta äitin kyytiin ja se sanoo mulle ’Tänää on sun syntymäpäivä!’..mietin sitä lausetta varmaan 10 minuuttii kunnes tajusin, et äiti on luvannu mulle synttärilahjaks järkkärin ja sitte tänää se tuli postissa mulle yllärinä, kiitos äiti ♥ ja olin tässä mun kaverilla Vilmalla yötä ja siellä oli kans Ria ja saunottii ja uitiin illalla ja yöllä katottiin Sisko tahtoisin jäädä, mul on vaan pakko sanoo et eihä me suomalaiset ollakkaa nii huonoi tekee leffoja? Ja onhan nää Dome Karukosken leffat tosi hyviä, mitä on nyt lähivuosina tullu..
Ostin sitten siel Jumbosta Warpin kengät Stadiumista 9,90 ja siihen neonpinkit nauhat Mr.Lacy 3,90 ja näihin kenkiin lisään sen et tilasin muutama viikko sitten Converset sieltä niitten omilta nettisivuilta, ja ideana oli se et suunnittelin ne kengät itte, mut niistä kengistä en kerro enempää nii se säilyy yllätyksenä kunnes ne saapuu Suomeen meiän kavereiden kanssa juhannuksena mut siis halvemmat kun Suomessa ja sai suunnitella itse mut Suomeen niitä ei voi vielä ainakaan tilata, mut someday?
..tässä on mun EKA napakoru minkä oon ostanu (tai siis onhan mulla se harjotuskoru, mut periaatteessa eka) eli Jumbon Jalokivigalleria 18e ja tykästyin toho väriin ja timantteihi tosi paljon!
ja tähän lopuks mun on pitäny ottaa tästä mun Guessin korusta jonka sain joululahjaks kuva, koska siihe on menny lakkaa ja siitä tuli pilkukas? Mut nytte alkaa mun matkalaukku kutsuu ja meen pakkailee ku lähen Tampereelle viikoks mummulle ja yks apina tulee mukaa, yritän päästä lukee kirjotuksia ja kirjottelee ehkä ittekki mahdollisuuksien mukaa! (Ehkä saisin tän äiskän läppärin mukaa?)
Rakkaudella, Janina

3 thoughts on “’Hyvää syntymäpäivää’

  1. onko hyvä kamera ? (: meinaa ite oon miettiny samaa kameraa ja saanki varmaa riparilahjaks, mut olsi kiva tietää vähä et onko porukka ollu tyytyväine kameraa jne (:

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s