Te-te-telephone

Moikka kaikki! Tässä taas kirjottelen ku ei oikeestaa mitä muutakaa tekemistä paitsi kattoo Sex and the cityä, ku ei oikeen väsytä..mut tästä päivästä eli oli iha huippu viimenen maanantai ja vietin sitte loppupäivän Siljan kaa meillä ja ostettiin pizzaa, juomista ja sipsejä ja jillailtiin vaa, ihanaa 🙂 mutta juupelis juu sitte sain idean lähtee sellaselle koskelle istuu ja jutskailee vaa ja sitte päästiin sinne ja kännykkä humahti kauniisti kaaressa sinne, ja nyt siis tollanen kännykkä ku ei enää kosketusnäyttö käynnisty..hupsis! Mut nytte vois alkaa yrittää laskee lampaita..
<3:lla Janina ja sitte ihanaa 20 lukijaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s