Epoo

Morjenstaaa 🙂 nyt on jotenki happyhappy fiilis ku kaikki on hyvi, paitsi koulu mut never mind! Tässä vähä kuvia mun viikonlopulta eli meille tuli joku vähä yli kymmenen kamulia ja sitte siinä riehuttii ja tehtiin kaikkee epämäärästä..ei siitä sen enempää ja sitte oli mun joukkuekastajaiset ja käytiin mäkkäris, what a feeling.. TUPLAMAKUPIRTELÖ is back ❤ ja tänää myöhemmi kävin keskustas kavereiden kaa ja nyt kohta Suomi-Ruotsi..toivottavasti pärjäis paremmin ku Euroviisuissa..
<3:lla Janina & Ihanaa Leijonat, ihanaa..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s